Katon pesu
Espoo

Katon pesu
katolle kuin katolle

Ota meihin yhteyttä, kun katon pesu tulee ajankohtaiseksi. Pesemme kaikki katot tiilikatoista mineriitti- ja peltikattoihin tehokkain menetelmin ja ainein. Ammattilaisemme liikkuvat katoilla turvallisesti ja tottuneesti, jolloin kattopesu käy sujuvasti.

SÄÄNNÖLLINEN KATON PESU ON HYVÄ KEINO HUOLTAA KATTOA

Vaikka katto olisi kuinka laadukas ja kestävä tahansa, paraskin kate kärsii ilman asianmukaista huoltoa. Pesulla päästään eroon katolle kerääntyvistä roskista, liasta ja kasvustosta, jotka pitkällä tähtäimellä voivat koitua katon kohtaloksi. Pahimmillaan puhdistamaton katto voi luoda olosuhteet jopa kosteusvaurioille.

Kiinnostuitko? Katon pesun tilaat näppärästi soittamalla!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kattoremontti tai -maalaus OP:n rahoituksella

Laske tästä oma kuukausierä hankinnallesi! Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisut katon uudistuksen tueksi.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste